+389 42 214 504

За нас

Една изрека вели: автомобилот што го возиме, зборува многу за самите нас. Токму затоа, не може да ни биде сеедно, кому ќе го довериме техничкиот преглед за нашето возило.Бараме бескомпромисен квалитет, безбедност, искуство и ефикасност. Овие карактеристики за среќа во Гостивар можат да се најдат на едно место - “ ЦЕНТАР ЗА МОТОРНИ ВОЗИЛА ГОСТИВАР”.

Tехнички преглед
Технички преглед на Вашето возило напревн од вистински професионалци.
Документација
Издавање секаква документација потребна за вашето возило.
Административна поддршка
Регистрации, одјави на возила и се што ви е потребно за да не трошите време на административни работи.
Јавете се

Нашите услуги

Tехнички преглед

Вршење технички преглед на сите видови моторни возила

Издавање на 6 месечни картони за технички преглед

Јавете се

Документација

Издавање на меѓународни полномоштва за управување со моторни возила

Издавање на меѓународна возачка дозвола.

Издавање на пробни таблици.

Брокерска куќа за издавање на полиси од сите осигурителни компании.

Јавете се

Административна поддршка

Одјава на возила

Самостоен референт од МВР за регистрирање, промена и одјава на сите видови моторни возила.

Издавање на пробни таблици.

Регистрирање на моторни возила - Комплетно пополнување на вирмани за наплата на јавни патишта, таблици, сообраќајна книшка, налепница, таксени марки...

Јавете се

Правиме повеќе од 2000 технички прегледи годишно!

Закажете термин за вашето возило кај нас и добијте ПРЕМИУМ услуги и соработка со врвни стручњаци во областа на теџничките прегледи.

Галерија

Контакт

Телефон

+389 70 215 577

+389 70 215 950

E-Mail

cmvgostivar@yahoo.com

Адреса

Борис Кидрич б.б. Гостивар, Северна Македонија

Loading
Your message has been sent. Thank you!